Wij waren MIDDAG

Sinds 2008 werkten we al samen onder de naam MIDDAG. Na samen verschillende wegen bewandeld te hebben, is het nu tijd voor iets nieuws: Hive Collective.

Wat verandert er?

De twee gezichten van MIDDAG (Kim Verseijden en Vic D'Elfant) zijn samen met hun nieuwe collega Ellis Visser de initiatiefnemers van Hive Collective. In die zin verandert er dus niet veel. Maar de aanpak is wel degelijk anders: we zijn freelancers, die samenwerken onder een label. Dat is het nieuwe Hive Collective.

Werkzaamheden

In Hive Collective komen onze grote passies voor innovatie, digitaal ontwerp en marketing samen. Wij adviseren en bedenken niet alleen; we geven ook vorm en richting.

Per project zoeken we het optimale projectteam bij elkaar. Dat verschilt dus wel degelijk met een 'traditioneel' full-service bureau. Wij hebben geen ballast of overspilling van tijd en geld aan processen die niet belangrijk zijn voor het resultaat.

Hosting
MIDDAG verzorgde ook de hosting van de websites en webapplicaties. Dit blijft ook met Hive Collective het geval, maar dan onder een losse entiteit: Hive Services.

Alles op een rijtje

We zetten het nog even voor je op een rijtje:

  • Specialisten onder één dak
  • Beschikbaar voor grote en kleine opdrachten
  • Wendbaar en betrokken team tot je beschikking
  • Breed netwerk aan makers
  • Geen onnodige kosten aan bedrijfsvoering
Lees meer over Hive Collective