Het collectief

Samenwerken met precies de mensen die nodig zijn voor het resultaat. Geen ballast of verspilling van tijd en geld aan processen die niet belangrijk zijn voor dat resultaat.

Wablief? Een collectief?

Laten we dat eerst even uitleggen. 'Als samenwerkingsverband is een collectief een groep mensen die gezamenlijk één of meerdere belangen nastreeft door middel van samenwerking. Een collectief concentreert zich op dit gezamenlijk belang.'

Ja, ja. Het is wel zo.

Alleen kom je ver, samen kom je verder. Zo cliché. Maar als je eerlijk bent… het is wel zo, daar geloven wij ook in. En moet je je voorstellen, door freelance-krachten te bundelen ga je nóg verder. Want de energie van een freelancer is echt niet te vergelijken met die van de werknemer van een groot, log bedrijf. Hive Collective zet nét dat stapje verder, als het er echt toe doet.

In het collectief brengen wij specialismen en vakmanschap samen. Wij zijn Hive Collective.

Alles op een rijtje

We zetten het nog even voor je op een rijtje:

  • Specialisten onder één dak
  • Beschikbaar voor grote en kleine opdrachten
  • Wendbaar en betrokken team tot je beschikking
  • Breed netwerk aan makers
  • Geen onnodige kosten aan bedrijfsvoering

Er was eens..

Sinds 2019 werkt de kern van Hive Collective samen. Soms gezamenlijk binnen een project, soms vanuit de eigen eenmanszaak. Altijd vanuit dezelfde werkplek in hartje Maastricht en als inspiratiebron voor elkaar.

Niet alleen de inhoud van het werk zorgt voor een verbinding, maar ook de energie om een project naar een hoger level te tillen. Daar zijn soms samenwerkingen met meerdere freelancers voor nodig omdat voor sommige vraagstukken simpelweg specifieke expertise nodig is. Zo ontstond Hive Collective. Nu zijn we zzzzzzp'ers 🐝.

Één aanspreekpunt, de energie van een freelancer, het resultaat van een team.