Samen bouwen aan het beste resultaat

Hive Collective Wij zijn creatievelingen die maximaal resultaat willen halen uit jouw digitale marketingstrategie. De energie van een freelancer, de kracht van een team.

Hive Collective

Hive.
Betrouwbaar vult de bij haar 'hive' en gaat daarvoor opzoek naar de beste brandstof. Altijd vlijtig, doelgericht en efficiënt. Nooit alleen, maar met velen en dat alles voor het gezamenlijke doel. Het resultaat mag er zijn, precies zoals haar baas dat gewild had.

Collective.
Samenwerken met precies de mensen die nodig zijn voor het resultaat. Geen ballast of verspilling van tijd en geld aan processen die niet gelinkt zijn aan dat resultaat. Één aanspreekpunt, de energie van een freelancer, het resultaat van een team.

Hive. Het label.

Hive Collective is een label. Een kwaliteitsstempel die we achterlaten na onze ‘magie’. Vergelijk het met de was waarmee de bij de 'hive' sluit. Een voorbeeld voor andere, nieuwe projecten, een hoge kwaliteitseis die we stellen aan het resultaat, ons en samenwerkingen. Zo weet je dat je altijd goed zit bij Hive Collective.

Wie we zijn

Hive Collective werkt vanuit een aantal disciplines: elke specialist met zijn of haar expertise. Maar altijd met één van ons als schakel, en ons hoge niveau van kwaliteit.

Vic D'Elfant

Digitaal strateeg

De menselijke techneut

Ellis Visser

Marketing strateeg

Who the hive is Ellis?

Kim Verseijden

Digital designer

De visuele lolbroek

Wat we doen

In Hive Collective komen onze grote passies voor innovatie, digitaal ontwerp en marketing samen. Wij adviseren en bedenken niet alleen; we geven ook vorm en richting.

Het resultaat: platformen en campagnes die écht werken.

Ons laatste project: kijkeensnaarboven.nl. Ofja, in dit geval: kijk eens hierbeneden.

  • Digitaal ontwerp
  • Innovatie
  • Marketing
Maastrichtse Gevelstenen
Kijk eens naar boven

Kijk eens naar boven

Een inventarisatie van Maastrichtse gevelstenen op een gebruiksvriendelijke manier te bewonderen. Ontdek de Maastrichtse geschiedenis uit de periode 1600-1800.

lees meer